Home Projekti TeachMeet Int´l
Pozivnica na StudentsMeet PDF Ispis E-mail
Utorak, 31 Siječanj 2012 21:20

Mi u Udruzi Samo jedan klik znamo da uloga nastavnika u današnjem razredu nije više ista onakva kao što je nekad bila. Nastavnici su danas samo moderatori u nastavnom procesu u kojem učenici preuzimaju odgvornost i kontrolu nad svojim učenjem. Učenicima dajemo priliku da govore o svojim idejama i projektima, te vas pozivamo na StudentsMeet koji će se održati u utorak 07.veljače 2012 u 10:00 sati. Učenici iz 11 škola iz sedam zemalja imat će priliku svojim vršnjacima i svojim nastavnicima predstaviti svoj rad.

StudentsMeet će se održati na LiveMeeting webinaru, a za sudjelovanje je potrebno slijediti ovu poveznicu u virtualnu učionicu koja će biti otvorena pola sata prije početka webinara.

 
TeachMeet Int'l PDF Ispis E-mail

U subotu 17.prosinca 2011. održan je prvi međunarodni virtualni TeachMeet Int’l koji su pokrenuli i vodili Arjana Blažić i Sonja Lušić Radošević iz Hrvatske i Bart Verswijvel iz Belgije. Za ovaj događaj bilo je prijavljeno 26 sudionika iz 15 zemalja, a trominutne prezentacije održalo je 22 predavača koji su se iz svojih domova na četiri različita kontinenta spojili na videokonferencijski servis Live Meeting kako bi podijelili iskustva, ideje i primjere dobre prakse sa svojim kolegama i kolegicama diljem svijeta.

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Siječanj 2012 07:27
Više...